Sokat beszélgettem fiatal párokkal és felmerült az örökös kérdés, hogy zenekart vagy dj. válasszanak.

A párok egy része szíve szerint a zenekar mellett döntene, de mivel több rétegzenét nem tud kiszolgálni zenekarunk,( itt gondolok mai disco zene,hause,funky,rapp, elektronikus zene) úgy döntöttünk, hogy adunk lehetőséget az est folyamán mindkettő szolgáltató munkájának biztosítására.

Műsor a zenekar munkájával kezdődik, vacsora után a nyitó táncot követően.

Zenekarunk szünet tartása nélkül a tortáig muzsikál, a torta felszolgálása és elfogyasztási idejét használjuk ki pihenésre.

Mikor a vendégek elfogyasztották tortájukat,újra bulizunk egyet, ami egészen a menyasszonytáncig tart,itt már nem tartunk szünetet a menyasszonytánc végéig.

Így a vendégeknek fel se tűnik, de nem tartunk szünetet.

Menyasszonytánc után, általában az éjféli vacsora következik és a pár átöltözik.

Ez idő alatt átszerelünk DJ. szolgáltatásra,(kb 10-15 percet vesz igénybe) így a vendégek az éjféli menü elfogyasztása után bulizhatnak reggelig.

A DJ. szolgáltatást külső szolgáltató végzi,így a zenekari felszerelés hangszereit elpakoljuk, zenekar hangosítására csatlakoztatjuk a DJ. felszerelést.

 

A 2018.-i évben már teljesítettünk Zenekari szolgáltatást, DJ. kiegészítéssel, 2019.-i évben a 25 vállalt rendezvényből 17 pár kérte az említett szolgáltatást.