ESKÜVŐI ZENEKAR

Zenekarunk sok éves tapasztalattal rendelkezik az esküvők területén. Nagyon fontos, hogy ezen a napon egy olyan zenekar álljon az ifjú pár mögött, amely professzionálisan felkészült, figyelembe veszi az igényeiteket, és maximálisan segíti a nagy nap tökéletes lebonyolítását és a felejthetetlen hangulatot.

 

CÉGES RENDEZVÉNY

Széles repertoárunk tökéletesen lefedi minden céges buli igényeit. Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a hangulat kiváló és mindenki számára emlékezetes legyen. Segítünk az est menetében, igény szerint a hangosításban és a zenei anyag megszerkesztésében is.

 

ZENEKAR SZÜLETÉSNAPRA

Legyen egy felejthetetlen szülinapi buli! Zenekarunk tapasztalt születésnapi rendezvények lebonyolításában. Felejthetetlenné tesszük az ünnepelt és a meghívottak számára is ezt a napot. Igény szerint állítjuk össze a zeneszámokat, alkalmazkodunk az igényekhez, és minden kapcsolódó kérdésben a segítségedre leszünk.

 

POLGÁRI SZERTARTÁS

Vállaljuk polgári szertartások esetén a teljes körű zenei szolgáltatáson felül, saját felszerelésünkkel az esemény profi hangosítását is, illetve a rendezvény alatt szóló zeneszámok szerkesztését, menedzselését is.

 

HANGOSÍTÁS

Felszerelésünkkel vállaljuk rendezvények hangosítását is. Így a zenekarunk nem csak az esti bulit tudja fergetegessé varázsolni, de már a szertartás alatt is biztosítani tudjuk a háttérzeni hangosítást.

 

ZENEKARI UTCAI KÍSÉRET

Egy hagyományos esküvő szerves része az utcai menet. Minimum 3 fős felállásban biztosítani tudjuk az utcai kíséretet is. Varázslatos élmény, felejthetetlen hangulat!