Miért válaszd esküvői zenekarodnak a Vokál Akkord Bandet?


Zenekarunk többnyire esküvőket vállal, ennek megfelelően van a repertoárunk összeállítva.

Széles műsorunknak köszönhetően mind az idősebb korosztály, mind a fiatal korosztály megtalálja kedvenc dalát vagy előadóját az este folyamán. Munkánkat, ami egyben szórakozásunk is, egy speciális műsorvezetéssel gazdagítjuk. Véleményem szerint nem elég egy zenekarnak jól játszani, szórakoztatni is szükséges. Zenekarunk a műsorvezetés segítségével tartja a hangulatot a tetőfokon.

Esküvő

Itt gondolok az énekeltetésre, táncoltatásra, kommunikációra a vendégekkel. Pl.: Általában a 80-as évek magyar popzenéjével indítjuk műsorunkat, ha a vendégeteket nem tudom a táncparketten marasztalni, megállítjuk műsorunkat, mindenkit középre invitálunk és közösen elénekeljük, koreográfiás mozdulatokat követve, a “Nád a házam teteje” csárdást, így azok a vendégek is felállnak táncolni, akik félénkebbek voltak idáig. Ezt követően lehet a műsort folytatni, de a táncparkett újra tele lesz.

Még sorolhatnék példákat hangulatfokozó dalokról, a közönség bevonásával, de a mondanivalója, hogy a műsorvezetés ugyanolyan fontos, mint a zenélés.

Olvass tovább zenekarunk összeállításáról:

Zenekarunk összeállítása