Kedves Látogató!

Szeretettel köszöntelek a Vokál Akkord Band honlapján!

Valószínűleg nem véletlen, hogy itt vagy. Feltételezem, hogy egy olyan zenekart keresel, amely a születésnapodon, esetleg az esküvődön vagy mondjuk a céges bulitokon remek hangulatot tud teremteni.

 

Jó helyen jársz!

Csapatunk sok közös fellépést, fergeteges bulit tudhat maga mögött. Gyere, nézz körül az oldalunkon, hallgass bele a zenéinkbe, olvass rólunk, és ha elnyertük a tetszésedet, előzetes egyeztetés után élőben is meghallgathatsz minket. Itt szeretném megjegyezni, hogy az ország bármely pontjáról, sőt határon túlról jövő felkéréseknek is eleget szoktunk tenni.

 

A nosztalgikus slágerek mellett repertoárunk folyamatosan bővül a jelen, sokak által kedvelt dallamaival.

Zenészeink

*: A megrendelő kérésére, az alap (Balázs & Adrienn) duónkat bővíteni tudjuk, az alábbi tehetséges zenésszel:

 Balázs                                            Adrienn                               Gergő

Balázs
Gyermekként egy Zeneművészeti Általános Iskolába jártam, majd trombita szakon végeztem a Magyar Honvédség Zeneművészeti Szakközépiskolájában, ahol széles körű zenei képzést kaptam (zeneelmélet, szolfézs, ének és zongora). Zongora képzés után harmonikázni is megtanultam, hiszen ez elengedhetetlen hangszer pl. egy esküvő utcai kíséretéhez.
1996 óta a Budapesti Helyőrségi Zenekarban dolgozom hivatásos zenészként. Munkám és tanulmányaim során szerzett tapasztalatomat és tudásomat több mint 20 éve a szórakoztatóiparban is kamatoztatom. 13 évig játszottam a Lustige Musikanten nevű 7 fős zenekarban, később a Leslie Music esküvőzenekar tagjává választottak. Velük 5 csodás évet zenéltünk együtt.

Ezután megalakult a jelenlegi zenekarom, a Vokál Akkord Band, melyben a gyönyörű hangú Adrienn a partnerem. Ez a szakmai háttér számomra meghatározza a zenéhez, zenéléshez való viszonyomat, előadóművészi tevékenységemet, azaz az igényekhez alkalmazkodó képességemet.

Azokon a rendezvényeken, melyeken fellépünk, a legjobb tudásom szerint igyekszem visszaadni a különböző dalok hangulatát, mondanivalóját.

Balázs

 

Adrienn

 
Nem szeretnék sablonosan bemutatkozni, így a lényeget ragadnám meg. 7 éven át vettem magánének órákat, tanultam az ELTE ének-zene szakán, majd a Guiness sör elcsábított Dublinba, ahol “szintén zenész” szakon folytattam a tanulmányaimat. Volt szerencsém egy évig a Republic együttessel turnézni vokalistaként, és részt venni a Fényes utakon című album stúdiómunkálataiban…de ez nem is igazán lényeges. Ami lényeges viszont, hogy amit éneklés közben teszek, azt teljes szívvel, átéléssel teszem, örömmel. Esküvőkön, bálokon, és egyéb rendezvényeken 20 éve lépek fel, kisebb (Dávid fiam)-nagyobb (Bibus lányom) megszakításokkal, és mindig szerettem az előadóművészet eme fajtáját is. Azt hiszem nyugodt szívvel állíthatom, otthon vagyok ebben a világban, és azt élvezem benne, hogy kölcsönösen feltöltődhetünk egy ilyen alkalommal. Hiszen nekem az a célom, hogy a hallgató közönségem felhőtlenül jól érezze magát, felejtse el arra az időre a problémáit és élje át a zenét velem. Amikor ez megvalósul az engem is doppingol, ettől az oda-vissza hatástól lesz igazán emlékezetes egy buli. Az első lépés az enyém… 😉
ADRIENN

Gergő

A zenével való ismerkedést 7 éves koromban kezdtem el furulyával a siklósi zeneiskolában, majd nem sokkal ezután klarinétra váltottam és két év klarinétozás után nagy izgalommal és várva vártan a szaxofont vehettem kézbe. A zeneiskolai évek után a zenei pályát választva 2005-ben megkezdtem a Pécsi Művészeti Szakközépiskola klasszikus szaxofon szakán való továbbtanulásomat. Érettségi után még inkább érdekelt a szaxofon magasabb színvonalon történő kihasználása, megszólaltatása így 2009-ben felvételiztem Svájcba a bázeli Zeneakadémiára ahová sikeresen bekerültem. Svájcban töltött éveim alatt koncertezhettem a Svájci Ifjúsági Szimfonikus Zenekarral amely zenei egyetemek hallgatóiból állt.
A zenekarral Svájc nagy városainak koncerttermeiben adtunk teltházas nagy sikerű koncerteket és CD felvételt is készítettünk. Sok kurzuson vehettem részt amiken keresztül rengeteget tanultam, fejlődtem. 2012-ben itthon folytattam tanulmányaimat a Debreceni Egyetem zeneművészeti karán majd 2014 februárja óta a Magyar Honvédség kötelékében kamatoztatom tudásomat. Katonazenész szolgálatomat a Kaposvár Helyőrségi Zenekarnál kezdtem, jelenleg Budapesten a Központi Zenekar zenészeként tevékenykedem. A zenekari élet és munka mellett fellépek kisebb és különböző felállásokban és műfajokban mint például: szaxofon kvartett, brass band, big band.

Gergő

 Norbi

Zenei pályám 7 éves koromban kezdődött, amikor megismerkedtem a klarinéttal. Alapfokú tanulmányaim után Művészeti Szakközépiskolában érettségiztem, majd 2002-ben klarinéttanári diplomát szereztem a Pécsi Tudományegyetem Művészeti Karán, itt később mestertanárként is diplomáztam. Számos zenei formációban játszottam, mint a Pannon Filharmonikusok és a Pécsi Nemzeti Színház Zenekara, mely zenekarokkal koncertturnékon vettem részt Európa nagyvárosaiban és az Egyesült Államokban.
2010-ben Kaposvárra költöztem, ahol katonazenészként, klarinét-szaxofon tanárként és a Csiky Gergely Színház művészeként tevékenykedtem. A pedagógus pálya már korán életem részévé vált 1998-óta tanítok klarinétot és szaxofont iskolai keretek közt és magánúton egyaránt. A Csiky Gergely színházban könnyűzenei darabokban játszottam, operettben és musicalben. Tolcsvay László nagy sikerű Vörös és Fekete musicaljének ősbemutatóján én szólaltattam meg a klarinétot és a szaxofont.
2015-óta élek Budapesten és jelenleg a honvédség Központi Zenekarának tagjaként dolgozom. Emellett volt lehetőségem az operett-musical világában is közreműködni, a Kék Duna Koncert-Szalon zenekarral Oszvald Marika, Esztergályos Cecília és Koós János műsorait kísérni.
A szaxofonnal 12 éves koromban ismerkedtem meg és azóta lelkesen képzem magam, hogy a könnyűzenében is jól tudjak tájékozódni a klasszikus képzettségem mellett. Az évek alatt gyakran játszottam big-band muzsikát, filmzenéket, musicaleket és számos olyan zenei stílust, amiben a szaxofon otthonosan mozog.
Norbi