Kedves Látogató!

Szeretettel köszöntelek a Vokál Akkord Band honlapján!

Valószínűleg nem véletlen, hogy itt vagy. Feltételezem, hogy egy olyan zenekart keresel, amely a születésnapodon, esetleg az esküvődön vagy mondjuk a céges bulitokon remek hangulatot tud teremteni.

 

Jó helyen jársz!

Csapatunk sok közös fellépést, fergeteges bulit tudhat maga mögött. Gyere, nézz körül az oldalunkon, hallgass bele a zenéinkbe, olvass rólunk, és ha elnyertük a tetszésedet, előzetes egyeztetés után élőben is meghallgathatsz minket. Itt szeretném megjegyezni, hogy az ország bármely pontjáról, sőt határon túlról jövő felkéréseknek is eleget szoktunk tenni.

balazs-es-tundi-1170

A nosztalgikus slágerek mellett repertoárunk folyamatosan bővül a jelen, sokak által kedvelt dallamaival.

Zenészeink

*: A megrendelő kérésére, az alap (Balázs & Tündi) duónkat bővíteni tudjuk, az alábbi tehetséges zenésszel:

Balázs

 

Balázs

Zongora, billentyű, harmonika, ének,

Gyermekként egy Zeneművészeti Általános Iskolába jártam, majd trombita szakon végeztem a Magyar Honvédség Zeneművészeti Szakközépiskolájában …
tovább olvasom

Tünde

 

Tünde

Ének

Az éneklés a zongorázás és a családom tölti ki az életem.Két lányom van.Zongorázni kislánykoromban kezdtem,az első énekversenyem 9
évesen nyertem…
tovább olvasom

 

Gergő*

Szaxofon

A zenével való ismerkedést 7 éves koromban kezdtem el furulyával a siklósi zeneiskolában, majd nem sokkal ezután klarinétra váltottam és két év klarinétozás után nagy izgalommal és várva vártan a szaxofont vehettem kézbe. A zeneiskolai évek után a zenei pályát választva 2005-ben megkezdtem a Pécsi Művészeti Szakközépiskola klasszikus szaxofon szakán való továbbtanulásomat. Érettségi után még inkább érdekelt a szaxofon magasabb színvonalon történő kihasználása, megszólaltatása így 2009-ben felvételiztem Svájcba a bázeli Zeneakadémiára ahová sikeresen bekerültem. Svájcban töltött éveim alatt koncertezhettem a Svájci Ifjúsági Szimfonikus Zenekarral amely zenei egyetemek hallgatóiból állt.
A zenekarral Svájc nagy városainak koncerttermeiben adtunk teltházas nagy sikerű koncerteket és CD felvételt is készítettünk. Sok kurzuson vehettem részt amiken keresztül rengeteget tanultam, fejlődtem. 2012-ben itthon folytattam tanulmányaimat a Debreceni Egyetem zeneművészeti karán majd 2014 februárja óta a Magyar Honvédség kötelékében kamatoztatom tudásomat. Katonazenész szolgálatomat a Kaposvár Helyőrségi Zenekarnál kezdtem, jelenleg Budapesten a Központi Zenekar zenészeként tevékenykedem. A zenekari élet és munka mellett fellépek kisebb és különböző felállásokban és műfajokban mint például: szaxofon kvartett, brass band, big band.