balazsGyermekként egy Zeneművészeti Általános Iskolába jártam, majd trombita szakon végeztem a Magyar Honvédség Zeneművészeti Szakközépiskolájában, ahol széles körű zenei képzést kaptam (zeneelmélet, szolfézs, ének és zongora). Zongora képzés után harmonikázni is megtanultam, hiszen ez elengedhetetlen hangszer pl. egy esküvő utcai kíséretéhez.
1996 óta a Budapesti Helyőrségi Zenekarban dolgozom hivatásos zenészként. Munkám és tanulmányaim során szerzett tapasztalatomat és tudásomat több mint 20 éve a szórakoztatóiparban is kamatoztatom. 13 évig játszottam a Lustige Musikanten nevű 7 fős zenekarban, később a Leslie Music esküvőzenekar tagjává választottak. Velük 5 csodás évet zenéltünk együtt.

Ezután megalakult a jelenlegi zenekarom, a Vokál Akkord Band, melyben a gyönyörű hangú Adrienn a partnerem. Ez a szakmai háttér számomra meghatározza a zenéhez, zenéléshez való viszonyomat, előadóművészi tevékenységemet, azaz az igényekhez alkalmazkodó képességemet.

Azokon a rendezvényeken, melyeken fellépünk, a legjobb tudásom szerint igyekszem visszaadni a különböző dalok hangulatát, mondanivalóját.