Az alábbi felsorolás nem teljes! Ha valakivel az alábbiak közül szeretnéd felvenni a kapcsolatot, és személyesen meginterjúvolni a velünk kapcsolatos benyomásairól, e-mail címedre vagy sms-ben elküldjük a telefonszámát, és már hívhatod is. Ehhez nem kell mást tenned, mint először felvenni velünk a kapcsolatot, akár telefonon, akár e-mailben. Köszönöm!

 

 

2019.06.15. Hédervár

Nagyon szépen köszönjük! Csuda jó volt!!! Minden percét imádtuk Ádámmal??!!!Mindenkinek ilyen jó zenekart kívánunk!!

2019.03.30. Derecske

Köszönjük nektek a nagyon jó hangulatot 🙂 Jól ráéreztetek az igényekre 🙂 Megbízhatóak, lelkiismeretesek, pontosak vagytok. Mindenkinek csak ajánlani tudunk! 🙂

2019.02.02. Etyek

Köszönöm szépen,hogy megkoronáztátok az estét! Imádlak benneteket !

2018.11.24. Mezőkövesd

Fantasztikus hangulatú jótékonysági bál a Szent István Katolikus Általános Iskolában.A hangulatért köszönet a Vokál Akkord Band zenekarnak.

 

2018.09.29. Etyeki Czimeres Pálinkaház

Brigitta Csizmadia Köszönjük a talpalávalót, irtó szuperek voltatok! ???

2018.08.23. Etyeki Czimeres Pálinkaház

Szia Balázs! Mégegyszer nagyon szépen köszönöm, hogy a Nagy napon, profi módon levezényeltetek az esküvőnket. Rengeteg visszajelzést kaptunk,mind a helyszín tekintetében, mind az együttes,mind a személyzetre. Mindegyik kivétel nélkül pozitív volt. Tudod jól te is, hogy olyan nem szokott lenni, hogy mindenki maradéktalanul elégedett, hisz minden ember különböző. Na most itt, ebben az esetben, megtörtént a csoda, ti mindenkivel jót tetettek, azaz mindenki pozitívan távozott és maximálisan elégedett volt. Volt több vendégünk, aki nagyon érdeklődött az együttes iránt az egyik azt is mondta, hogy a Tündi hangjától libabőrös lett. A Facebook oldalatokon fogok írni egy nagyon pozitív bejegyzést, hogy más is megélhesse veletek együtt az álom esküvőjét. További csodaszép napot kívánok neked, és csapatodnak,és így tovább előre. És külön köszönjük, hogy egy olyan barátra tehettünk szert, mint Petya! ? Köszönjük ?

 

2018.08.18. Etyeki Czimeres Pálinkaház

Zsolt Pluhár Köszönjük szépen, remek hangulat volt és folyamatosan tömeg a táncparketten. Tökéletesebb estét el sem tudtunk volna képzelni. Alig volt vendég, aki ne elmítette volna meg, hogy milyen jó volt a zenekar. Remélem még sok száz fiatal pár leszebb napját teszitek még szebbé. Köszönjük nektek!

 

Pluhárné Kaczor Krisztina Köszönjük szépen az egész estés remek hangulatot!

2018.07.14. Etyeki Czimeres Pálinkaház

Horváthné Pfléger Bettina Szuper zenekar vagytok, nagyon örülök, hogy Ti játszottatok az esküvőnkön. Köszönjük, hogy hozzájárultatok ahhoz a fantasztikus hangulathoz ami egész éjjel uralkodott.

 

 

2018.06.02. Etyek

Gabriella Kelemen Köszönjük szépen a fantasztikus zenét, amit az esküvőnkön előadtatok.? Mindenkinek nagyon tetszett.

Megtiszteltetés zenekarunknak,hogy családotok mindkettő fiú gyermekének az esküvőjén részt vehettünk…

Vivinek a kezében esküvő után született kisfia…”jó volt a zene”

 

2018.05.26. Budakeszi

Háát…Minden esküvő különleges, ettől szép az élet…

A Horváth családnak három gyermekéből, a kisebbik fiának Ádámnak, lányának Diának zenekarunk játszott az esküvőjükön. Mikor tervezték harmadik gyermekük esküvőjét felhívtak, de sajnos az adott időpont 2018.05.26. már foglalt volt.

És csodájára,néhány héttel később felhívott a 2018.05.26.-i időpontra szerződött menyasszonyunk,hogy családi okok miatt 2019.09.21.-i időpontra átteszik az esküvőjüket…Rögtön hívtam a Horváth családot, úgyhogy nagy örömünkre mi játszottunk A harmadik gyermek, Miki és persze párja Dóri esküvőjén is.Köszönjük a bizalmat…

2018.04.28. Szomolya

Bene József Szuper volt minden Köszönjük nektek

2018.04.21. Veresegyháza

Kner Ágota Nagyon szépen köszönjük, hogy Ti voltatok a zenekarunk! Fantasztikusak vagytok, mint zenészek, mint emberek! Nagyon jól éreztük magunkat, nagyon jó bulit csináltatok! Remélem hamarosan találkozunk! ??

 

2018.02.10. Törökbálint

Teréz György

Köszönjük szépen a Vokal Akkord Band nek a talp alá való fergeteges buli volt!

 

2018.01.20. Etyeki Filmstúdió

Ágota Horváth

Nagyon jó hangulatú, színvonalas “buli” volt. Köszönjük a zenekar közreműködését!

 

 

2017.12.06. Etyek

Kedves Balázs!

A zenekarodat teljes formációban, a szaxofonossal együtt szeretnénk felkérni. A zenéket illetően vegyesen, magyar és külföldi, régi és jelenkori slágereket szeretnénk, ezeket majd egyeztetjük, de biztos vagyok benne, hogy mindegyiket ismeritek, extra vagy szokatlan kérésünk nincs. A részleteket majd megbeszélhetjük személyesen, illetve anyukámmal is nyugodtan konzultálj majd, a zenekart alapvetően ők intézik.

Nagyon szépen köszönjük, ha el tudtok jönni, mert az elmúlt években sok esküvőn voltunk, sok zenekart láttunk, de tényleg messze magasan ti voltatok a legjobbak, legszínvonalasabbak, ezért mindenképpen szeretnénk, hogy ti is hozzájáruljatok életünk egyik legfontosabb eseményének emlékezetessé tételéhez.

Üdvözlettel,

Miki

Kedves Vokál Akkord Band!

Köszönjük szépen meg egyszer,hogy életünk eddigi legszebb napját színvonalas zenétekkel még különlegesebbé tettétek!
Igazán jó buli volt!?
Reméljük fogunk még együtt bulizni a jövőben!
Mi mindenképpen titeket fogunk ajánlani!

 

 

Mónika György : Kedves Tündi, Balázs és Norbi!
Szeretnénk megköszönni Nektek a fantasztikus estét, amivel emlékezetessé tettétek az esküvőnket!
Örülünk hogy titeket választottunk. Mindenki eszméletlenül jól érezte magát, Mi is végigtáncoltuk az egész estét. A násznép még napokkal is később a buli hatása alatt volt. A legjobb döntés volt ,hogy Titeket választottunk, csak ajánlani tudunk mindenkinek, aki igazán jó hangulatot szeretne az esküvőjére.
Az már biztos, hogy az aranylakodalmunkra Titeket hívunk zenélni.
Köszönjük szépen!
Mónika és Attila

 

 

Edőcs Gábor : Köszönjük a felejthetetlen estét, mellyel egy örök emléket tettetek még csodálatosabbá! Még a “lusta” tömeget is sikerült táncra bírni, ehhez érteni kell! Egy Profi zenekart ismertünk meg bennetek, Profi felszereléssel! Egy életre szóló élmény volt!

 

Kedves Tündi és Balázs!Ezúton is szeretnénk megköszönni Nektek, hogy az esküvőnkön szuper hangulatot és bulit varázsoltatok! A vendégeink és persze mi magunk is nagyon jól éreztük magunkat. Talán még sosem táncoltunk ennyit :Köszönjük szépen.Karolina és Gergő(Budapest, 2017.06.24.)

 

Kedves Tündi, Balázs, Norbi! Nagyon köszönjük a Vokál Akkord Band kiváló produkcióját, remek hangulatot varázsoltatok életünk legboldogabb napján! Ági és Gábor

 

 Sziasztok, nagyon szépen köszönjük, hogy felejthetetlenné tettétek az esküvőnket! Hatalmas bulit csináltatok, nagyon jól éreztük magunkat. Még egyszer köszi mindent, Piros és Ákos.

 

 

 

Zenekarunk stúdióban..

Tündi- Balázs stúdió stúdió stúdió 1

Tündi stúdió

2017.03.25. Dunaharaszti

 Kedves Balázs!

A lehetető legjobb döntést hoztuk, amikor Mellettetek tettük le a voksot. 🙂 Már akkor is nagyon jól éreztük magunkat, amikor elhívtatok Etyekre, hogy meghallgassunk Benneteket. Emlékszem már ott táncra perdültem volna szívem szerint. Miután eljöttünk onnan, már biztosak voltunk benne hogy rajtatok nem fog múlni a jó hangulat…és milyen igaz is lett 🙂 Köszönjük nagyon , hogy színvonalas műsorotokkal még szebbé tettétek a Nagy Napunkat. Nem csak mi éreztük nagyon jól magunkat, hanem a vendégeink is nagyon pozitívan nyilatkoztak Rólatok, Tünde gyönyörű hangját többen is kiemelték. Igazán reméljük, hogy fogunk esküvőn találkozni még Veletek… mi biztosan Benneteket fogunk ajánlani. 🙂

Egyszóval: Köszönjük 🙂

Legyen szép napotok!

Icus és Peti

Esküvő

Zenekarunk stúdióban…

Norbi, stúdió 1Norbi, stúdió 2Norbi, stúdió 3Norbi, stúdió

2016.12.31.

kepatmeretezes_hu_knm_2894_1000x666 kepatmeretezes_hu_knm_2923_1000x666 kepatmeretezes_hu_20161231_175656 kepatmeretezes_hu_knm_2887_1000x666

2016.12.16.

kepatmeretezes_hu_20161216_230140        kepatmeretezes_hu_20161216_210207

2016.11.19.

kepatmeretezes_hu_20161119_234414

Már 26 éve vagyok vőfély és sok – sok lakodalmat megszolgálhattam Istennek hála.
Ahhoz, hogy a reám bízott feladatot méltó képen el tudjam látni kell egy nagyon jó segítség – egy kiváló zenekar!
Ilyen zenekar a Vokál Akkord Band akiket 4 évvel ezelőtt ismerhettem meg és azóta jó pár lakodalomban volt már szerencsém velük dolgozni.

De hála Istennek már másod ízben bálban is megismerhettem a munkájukat amit ugyan szeretettel – odaadással – örömmel teljesítenek mert tudják, hogy ez által szereznek azzal másnak is örömet – boldogságot.
Megbízhatóak, pontosak, szolgálat készek és ami fontos a munkájukban mert alázattal végzik amit felvállaltak.
Jó szívvel ajánlom mindenkinek Őket mert minden korosztály maximálisan ki tudnak szolgálni,
mert olyan Embereket ismerhettem meg személyükben akikkel öröm a munka.

Remélem, hogy még nagyon sok lakodalomban – bálban lesz szerencsém velük együtt szolgálni – mulatni mindenki örömére!

A képen!
Gönczné V. Tünde- Ének
Kiss Balázs Billentyű, ének, trombita,harmonika
Nyeste István Iskola Igazgató
Koncz László Országjáró Vőfély

Jó szívű ajánlással: Koncz László Országjáró vőfély
http://www.vokalakkordband.hu/rolunk/

2016.11.12. Etyek

kepatmeretezes_hu_20161112_211631 kepatmeretezes_hu_20161112_211602

2016.10.08. Perbál, esküvő

Remélem, tetszik! Köszönjük a nagyszerű hangulat biztosítását ? Üdv: Kinga  és Szilárd

kinga-szilard

2016.07.23. Sopron, Esküvő

Sziasztok! Elnézést, hogy csak most, de e-mailen (két e-mail címetekre is ? ) elküldtem egy linket, ahonnan le tudtok tölteni néhány képet, amit szerettünk volna elküldeni nektek ? Ide is bemásolom azért : https://we.tl/3O7uH1btpe . Nagyon köszönünk nektek mindent, sok pusziii!!! ?

 

kepatmeretezes_hu_nori_tomi_eskuvoje918

kepatmeretezes_hu_nori_tomi_eskuvoje839

 

 

 

 

2016.07.09. Győr, esküvő:

 

Szuperjó volt a hangulat. 🙂 Mindenki nagyon jól érezte magát. Köszönjük még egyszer 🙂

20160709_174023

 

2016.06.10. Budapest,esküvő:

Kedves Tündi és Balázs! Akartam már írni korábban is, csak vártam eddig a fényképeket. ? Még egyszer szeretném megköszönni nektek a csodás hangulatot, profi hozzáállást, és kivitelezést, amit az esküvőnkön nyújtottatok. Mi és a vendégeink is nagyon jól éreztük magunkat, és ebben nektek óriási szerepetek volt. Még egyszer köszönjük, minden jót kívánunk! Réka és Zsolt

13621632_1210662935619202_660530917_o

2016.05.14. Budapest,esküvő:

Zenekart választani nehéz döntés. Kivéve, ha végig nagyon kedvesek, és azzal kezdik az ismerkedést, hogy elhívnak magukhoz a stúdióba, hogy bemutatkozzanak, és elénekeljenek pár számot (teljesen ingyen), hogy igen, ők tényleg így tudnak zenélni, nem csak fel van téve az oldalra… Ráadásul nagyon korrekt áron dolgoznak. Nem is volt kérdés, hogy őket válasszuk.

Az előkészületekben végig segítőkészek voltak, Balázs több alkalommal is jó ötleteket adott az estéhez, amiket fel is tudtunk használni. Partner volt abban, hogy a hely adottságaihoz mérten kicsit bonyolultabb hangtechnikát alakítsunk ki, és plusz fénytechnikát. Nekem csak ki kellett találni, ő pedig megoldott mindent.

A nagy napon pedig maximálisan teljesítették amit megígértek. Szuper buli volt, mindenki remekül érezte magát, sokan utólag is dicsérték Tündi hangját.

Köszönünk mindent!

Bogi & Imi

20160514_175155

2016.04.30. Alcsútdoboz, esküvő:

Millió köszönet a Vokàl Akkord Band-nek,hogy fergeteges hangulatot varázsoltak az esküvőnkre!!! ?? Fantasztikusak vagytoooook Tündi és Balázs!! ???? A legjobb döntés volt,hogy Benneteket választottunk! !☺☺☺ Köszönjük nektek!!! ❤❤??????
Vivi és Peti

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

2016.03.19. A Csolnoki esküvő:

Kedves V.A.B. 🙂 Köszönjük, hogy színvonalas műsorotokkal emeltétek az est fényét! Mi nagyon jól éreztük magunkat és a vendégeink is maximálisan elégedettek voltak, külön kiemelték a szuper hangulatot és azt, hogy a kellemes zenével és a tánctér nyüzsgésével volt kerek egész az este.A korlátlan alkohol fogyasztás és a Ti segítségetekkel úgy érzem, hogy sikerült mindenkit megmozgatnunk! 🙂

20160319_174842

2016.03.12. Budapest,esküvő:

Kedves Tünde és Balázs!
Köszönjük szépen Nektek,hogy esküvőnkre fergeteges hangulatot teremtettetek! A nád a házam tetejét és a nemek csatáját hozó kánkán kontra kátyúsat, azóta is mosolyogva emlegeti a násznép, de a vonatozás különleges elemei is sikert arattak .
Még egyszer köszönjük! Barbi & Isti

20160312_224944

2016.03.04. Balatonkenese bál:

Köszönet a fergeteges buliért! Lassan már a Balatonkenese Sport Club “HIVATALOS ZENEKARA” cím is jár . Sőt kezdem szervezni a ceremóniát….

12670916_1157212640989926_3623361901423964632_n

2016.01.16.: Etyek,Bál:

Kedves Tündi és Balázs! A Fülemüle Alapítvány tagjai nevében szeretném megköszönni,hogy az idei bálon fergeteges hangulatot varázsoltatok zenétekkel! A vendégektől is csak csupa pozitív visszajelzést kaptunk, nagyon jól érezte magát mindenki!
Köszönjük!

12316163_1126297224081468_8107734939787384581_n

2015.11.14.: Mezőkövesd,bál:

Szia Balázs és Tündi! Már 25 éve vagyok vőfély és sok – sok lakodalmat megszolgálhattam Istennek hála.
Ahhoz, hogy a reám bízott feladatot méltó képen el tudjam látni kell egy nagyon jó segítség – egy kiváló zenekar!
Ilyen zenekar a Vokál Akkord Band akiket 3 évvel ezelőtt ismerhettem meg és azóta jó pár lakodalomban volt már
szerencsém velük dolgozni.Jó szívvel ajánlom mindenkinek Őket mert minden korosztály maximálisan ki tudnak szolgálni,
mert olyan Embereket ismerhettem meg személyükben akikkel öröm a munka. Megbízhatóak, pontosak, szolgálat készek
és ami fontos a mi munkákban akár zenész akár vőfély, hogy alázattal végzik munkájukat. Szeretnek zenélni és
ez nagyon fontos, hogy szeressék amit csinálnak mert amit örömmel tesznek azzal másnak is
örömet – boldogságot szereznek! Amikor együtt vagyunk lakodalmakban maximálisan tiszteletben tartják a
többi szolgáltató munkáját is és ezért nagyon jó velük dolgozni, ezért tudunk kiváló hangulatot teremteni a
lakodalmakban és így boldogságot szerezni a fiatal pároknak! Remélem, hogy még nagyon sok lakodalomban
lesz szerencsém velük együtt szolgálni az ifjú párokat és családjukat! Jó szívű ajánlással:

Koncz László Országjáró vőfély Mezőkövesd

2015.09.12.: Etyek,Czimeres Pálinka Háza:

Kedves Tündi és Balázs! Ez volt életünk legszebb napja! Köszönjük szépen a fergeteges hangulatot!puszi

2015.07.22. Etyek,Boti tó:

Kedves Vokál Akkord Band! Balázs és Tündike! Meglepetésekkel teli, csodálatos nap volt a szerdai napunk. Minden úgy történt,
ahogy kívántuk és szerettük volna. Nemcsak egy születésnap, egy esküvő ünnepe ez számunkra… hanem a barátságé is.
Erre tette fel a koronát a fantasztikus zenétek. Minden dallam és játék emelte az ünnep fényét és erősítette a barátságot.
Külön köszönet Neked, Balázs, aki erődet felülmúlva voltál jelen a szervezésben, nyújtottál profi segítséget, amiben kértünk…
és a kedves családodnak, Évinek és Levinek is. Nagyon köszönjük! Levi angyali hangjával mindenkit elvarázsolt.
Csodálatos nap volt! Az elkövetkezőkben kívánunk Nektek minden jót… mert az álmok valóra válnak. Judit, Géza és
természetesen kislányunk Anna Kata <3

2015.07.11.: Etyek,Németh Pince:

Sziasztok!
Szeretnénk megköszönni, hogy ilyen szuper hangulatot csináltatok! Nagyon jól éreztük magunkat és a vendégeink is!

Dia és Attila

2015.03.07.: Balatonkenese, Sportbál – Honvéd Üdülő:

Köszönet a csodálatos zenéért, ismét a jó hangulat és a sikeres rendezvény alapja volt… Öböl Tv riport ” Zubor Zoltán – főszervező (eredeti üzenet a Facebookon)

2015.02.28.: Budapest, Új Tündérkert Étterem – Esküvő:

Kedves Balázs és Adrienn 🙂
Ezúton is nagyon szépen köszönjük a múlt szombati estét, hogy fergeteges hangulatot varázsoltatok az esküvőnkön, remélhetőleg számotokra is akadtak jó és emlékezetes pillanatok 🙂
Fogadjátok sok szeretettel -egyelőre- ezt a képet Tőlünk, illetve a végleges képekből küldünk még 🙂
Köszönünk szépen mindent! 🙂
Robi és Era 🙂

2015.02.14.: Balassagyarmat, Svejk Vendéglő – 2. Nógrád Megyei Növényvédő Bál:

Sziasztok, nagyon köszönjük a tegnapi-ma hajnali bulit. Igazán jól érzetük magunkat, a pörgős zenétek és a jó hangulat nem hiányzott immár másodszor sem. Előre szeretnék szólni, hogy – időben előjegyezzétek – a 3. Nógrád megyei Növényvédős bálon is a ti zenétekre szeretnénk széttáncolni a cipőinket 🙂 Remélem számíthatunk rátok!!! Jó pihenést és még egyszer köszönjük. Igazán egy élmény volt veletek a bál…” az egyik szervező, Tünde (eredeti üzenet a Facebookon)

2015.02.07.: Budapest, Rozmaring Étterem – Esküvő:

Kedves Adrienn és Balázs! Szívből köszönjük, amit értünk tettetek az esküvőnkönk!!! <3 Nagyon sokan jöttek oda Hozzánk és dícsértek meg Benneteket! Pedig nem volt könnyű a feladatotok, hiszen nagyon széles korosztálynak kellett a kedvére tennetek; de sikerült!!! 🙂 A gyerekek éppúgy élvezték, mint a 92 éves nagymama is. :))) Még egyszer nagyon-nagyon köszönjük!!! Amint lesznek képek, küldjük őket! Ildikó és Marius” (eredeti üzenet a Facebookon)

2014.11.08.: Budapest, Kalóztanya Rendezvényhajó – Születésnap:

Kedves Adrienn és Balázs! Kedves Vokál Akkord Band!Sokszor gondolok vissza arra a nagy-nagy meglepetést jelentő szülinapi bulira, és mindannyiszor hálásan köszönöm, hogy olyan jó hangulatot teremtettetek! Kívánok sikeres 2015. évet, sok jó , kellemes munkát, és hogy majd legyen alkalmatok a saját szülinapotokon is olyan jól és kellemesen tölteni órákat szeretett barátaitok körében, mint ahogy ezt én átéltem részben a Ti hozzájárulásotokkal! Talán még lesz közös találkozásunk, de addig is meleg szeretettel üdvözöllek Benneteket: Géza

2014.09.21.: Budapest, Harmónia Palota- Esküvő:

Kedves Adrienn és Balázs! Szeretnénk megköszönni nektek az esküvőnkön nyújtott fergeteges zenei szolgáltatást. Köszönjük a segítséget a különféle meglepetéseknél 🙂 Nagyon jól éreztük magunkat! A legjobb döntés volt, hogy Benneteket választottunk 🙂 Puszi, Ambrusék :)” (eredeti üzenet a Facebookon)

2014.09.13.: Budapest, Harmónia Palota – Esküvő

Kedves Adrienn és Balázs! Szeretnénk megköszönni nektek az esküvőnkön nyújtott fergeteges zenei szolgáltatást. Köszönjük a segítséget a különféle meglepetéseknél Nagyon jól éreztük magunkat! A legjobb döntés volt, hogy Benneteket választottunk Puszi, Ambrusék” (eredeti üzenet a Facebookon)

2014.09.06.: Ajka – Esküvő

Köszönöm a szombati fergeteges muzsikát! További hasonlóan jó lakodalmat kívánok!” Szigligeti Gábor Vőfély (eredeti üzenet a Facebookon)

2014.07.26.: Százhalombatta, KlubSirály Csónakház – Esküvő:

Kedves Adrienn és Balázs! Nélkületek nem jöhetett volna össze a tegnap esti csoda! 🙂 Köszönet a szép dalokért, boldog percekért! 🙂 Ti vagytok a tökéletes zenekar, örülünk, hogy megtaláltunk Titeket! 🙂 Reméljük még sokszor találkozunk! 🙂 Minden jót nektek, erőt, egészséget a folytatáshoz! 🙂 Millió puszi, Timi & Robi” (eredeti üzenet a Facebookon)

További facebook bejegyzés:

Köszönjük mindenkinek aki tegnap hozzájárult ahhoz, hogy az álmunk valóra váljon!:) Köszönet a családnak, barátoknak, kicsiknek, nagyoknak, lányoknak, fiuknak! Külön köszönet a Vokál Akkord Band-nek a fergeteges hangulatért, drága vőfélyünknek a szép szavakért, Tamás Házi-nak a táncért, a KlubSirály Csónakház-nak a remek helyszínért és Gulyás Melinda Álomvarázs- a csodás dekorációért, virágért!:) Örök hálánk!

2014.06.28.: Budapest, Prémium Apartmanház – Esküvő:

Kedves Adrienn és Balázs! Nagyon köszönjük a szombat estét – igazán jó bulit csináltatok!!! Külön köszönjük Adriennek, hogy a kedvünkért néhány nap alatt megtanulta a nyitó táncunk dalát. És persze köszönjük a kedvességeteket és a jó kedveteket is! Dia és Zsolti” (eredeti üzenet a Facebookon)

2014.06.21.: Lajosmizse, Geréby Kúria Hotel és Lovasudvar – Esküvő:

Nagyon szépen köszönjük az egész estés munkátokat! Megelégedettségünket nem győzöm hangsúlyozni, azt hiszem, mi megtaláltuk a tökéletes zenekart a nagy napra, akik tényleg minden kívánságunkat teljesítették!! Csak ajánlani tudlak Titeket!!!
További sok sikert kívánunk Nektek!” Petra és Tomi (eredeti üzenet a Facebookon)

2014.06.14.: Etyek, Czímeres Pálinka Háza- Esküvő:

Köszönjük szépen, hogy felejthetetlenné tettétek a Nagy napunkat! Azóta emleget Titeket a násznép, hogy jobb zenekart keresve se találtunk volna! Imádunk Titeket! Remélem még nagyon sok párnak teszitek annyira boldogabbá az esküvőjüket, mint a Miénket! Eszméletlenek vagytok! Emő és Dénes” (eredeti üzenet a Facebookon)

2014.06.07.: Pér, Fehér Akác Étterem – Esküvő:

Kedves Adrienn és Balázs! Még egyszer, így írásban is nagyon szépen köszönjük, hogy velünk voltatok a nagy napunkon és emlékezetessé tettétek nekünk. Nagyon jól éreztük magunkat! A vendégek részéről a visszajelzés abszolút pozitív volt, mindenkitől csak dicséretet hallottunk. 🙂 És mi is úgy gondoljuk, hogy a lehető legjobb döntés volt, hogy a ti segítségeteket kértük! Puszilunk benneteket: Zsolti és Frida” (eredeti üzenet a Facebookon)

2014.05.31.: Visegrád, Nagyvillám Étterem – Esküvő:

Ha valaki erre az oldalra téved, mert zenekart keresne az esküvőjére, akkor megtalálta az igazit, ne is keressen tovább…:) Amellett, hogy kimeríthetetlen a repertoár, Adrienn hangja kitűnő és Balázs sokoldalúsága lenyűgöző, ők is velünk együtt ünnepeltek, ami külön szimpatikussá tette őket a vendégek számára is! Csak így tovább, reméljük még bulizunk együtt… 😉 Emőke és Igor” (eredeti üzenet a Facebookon)

2014.05.17.: Hédervár, Kont Étterem – Esküvő:

Kedves Adrienn és Balázs! Köszönjük, hogy velünk ünnepeltetek ezen a szép napon, és felejthetetlenné tettétek az esküvőnket! Köszönjük a Kacsatáncot, a felejthetetlen bulit, a sok segítséget, kitartó (szünet nélküli) munkátokat! Minden jót kívánunk Nektek a továbbiakban is! Kati és Tomi” (eredeti üzenet a Facebookon)

2014.05.02.: Visegrád, Reneszánsz Étterem – Esküvő:

Drága Adri és Kedves Balázs!
A nászútról visszatértünk, feltöltődtünk és kipihentük magunkat. A pihire szükségünk is volt, a fergeteges lagzi után 🙂 Életre szóló élmény volt, amit Nektek is köszönhetünk, fantasztikus bulit csaptatok!!! Külön köszönet a sok segítségért és a profizmusotokért!
Adri! A templomi éneked leírhatatlan volt, örök emlék marad… alig várom, hogy megkapjuk a videókat és visszanézhessük. Ez a dal, életünk legszebb pillanatát idézi fel és ez már mindig így lesz… <3
Nagyon szépen köszönjük Nektek! 🙂 Zsuzsi&Andor

2014.03.08.: Sportbál – Balatonkenese:

Nagyon köszönöm ezt a szép estét, nagyon szépen zenéltetek. Adrienn, a hangod egyre gyönyörűbb 🙂 Mindenki kérdezte honnan szereztem ezt a zenekart…” Zoltán (eredeti üzenet a Facebookon)

2014.03.01.: Balassagyarmat, Svejk Vendéglő – 1. Nógrád Megyei Növényvédő Bál:

Kedves Adrienn és Balázs!
Nagy örömünkre a Ti zenétekre bulizhattuk végig a tegnapi nap estéjét és a ma éjszaka jelentős részét Balassagyarmaton a Svejk vendéglőben! 🙂
Aztamindenit!!! “Micsoda buli” volt!!!
Nagyon szépen köszönjük!
Feleségemmel nagyon szeretünk táncolni és énekelni. Sikerült kellemesen elfáradnunk és jól berekednünk.
Nagyon hitelesen és igazán magával ragadó módon adjátok elő a dalokat. Csak így tovább!!!
Még egyszer köszönjük az estét!
Jó egészséget, erőt, kitartást és sok-sok hozzánk hasonló módon nagyon-nyagyon megelégedett közönséget kívánva maradunk tisztelettel: Nikol és Norbi.” (e-mailben érkezett)

2013.09.28.: Budapest, Hullám Vendéglő – Esküvő:

Köszönjük a mai felejthetetlen estét! Minden várakozásunkat maradéktalanul teljesítettétek és a násznéptől is csak jókat hallottunk! Csak így tovább! Bátran ajánljuk minden házasulandó párnak!” Ivett&Péter (eredeti üzenet a Facebookon)

2013.09.14.: Jászapáti – Esküvő

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönjük mindazt, amit tettetek, hogy a lakodalmunk úgy sikerült, ahogy (fantasztikusan!). Nagyon jó volt a hangulat. Profin felmértétek, milyen stílusú zenék fogják meg a közönséget és úgy alakítottátok az estét, hogy a lehető legtöbbet kihozzátok a vendégek lábaiból. Fantasztikus hang és fantasztikus játék. Ezt vártuk A minőséget tükrözi a honoráriumotok, de ha újra döntenünk kellene, így is rátok esne a választásunk. Andi és Atis” (eredeti üzenet a Facebookon)

2013.08.24.: Budapest, Danubius Hotel Gellért – Esküvő:

Kedves Adri és Balázs !
Nagyon szépen köszönjük a kellemes hangulatot, nagyon jó zenét. Nagyon sokat tettetek hozzá ahhoz, hogy ennyire jól sikerüljön az esküvőnk Szeretettel gondolunk rátok, és ajánlunk benneteket. köszönjük, Mányi Móni és Dér Iván” (eredeti üzenet a Facebookon)

2013.08.17.: Vác, Forte Étterem – Esküvő:

Kedves Vokál Akkord Band! Nem hittük, hogy létezik tökéletes esküvő, de úgy érezzük nekünk mégis sikerült, Veletek! Végig figyeltetek ránk és a vendégekre, elvarázsoltatok mindenkit. Azóta is emlegetik, hogy mennyire jó zenekart választottunk. Nagyon tetszett mindenkinek, hogy követtétek a ritmust, és hatalmas bulit csináltatok. Nagyon sok sikert kívánunk! Köszönettel, Dia és Norbi” (eredeti üzenet a Facebookon)

2013.08.10.: Budapest, Rozmaring Kertvendéglő – Esküvő:

Kedves Adrienn és Balázs! Nagyon szépen köszönjük a tegnap estét, felejthetetlen volt:) A zenék isteniek voltak, és még egy kis “kívánságkosár” és karaoke is belefért:) Ha ismét döntenünk kellene most is Titeket választanánk! Ezer hála és köszönet, hogy ilyen kiváló hangulatot és bulit csináltatok a mi Nagy Napunkon:) Millió köszönet még egyszer és puszi: Barbara és Botond” (eredeti üzenet a Facebookon)
2013.07.27.: Tarján, Sziget vendéglő – Esküvő
“Kedves Adrienn és Balázs! Csodálatos volt ahogy az esküvőnkön játszottatok és felejtehetetlenné tettétek nekünk a nagy napunkat.Minden vendég áradozott rólatok,hihetetlen volt,hogy 40 fokos kánikulában így megtáncoltattátok a násznépet a fényképek mindent elárulnak:) Köszönjük nektek,hogy “túljátszottátok” a hőségriadót és megadtátok nekünk azt a hangulatot,amiről csak álmodni mertünk:) Mindenkinek csak ajánlani tudunk Titeket,ha azt szeretnék,hogy a nagy nap a lehető legjobb hangulatban teljen…Külön felejthetetlen élmény volt számunkra a nyitótáncunk Adrienn gyönyörű hangjával,kevés kellett már nekem a síráshoz (csak öröm könnyek természetesen):) Nagyon nagyon köszönünk nektek mindent! Bóta-Seiber Gyöngyi és Bóta Balázs” (eredeti üzenet a Facebookon)
2013.06.29.: Etyek, Pálinka ház- Esküvő
“Kedves Adrienn és Balázs!
Már volt szerencsénk többször hallani Titeket. Így nem volt kérdés – amikor elérkezett a nagy nap – hogy kit válasszunk. Széles repertoárotoknak köszönhetően minden vendég hallhatta kedvenceit. Külön köszönet, azért mert kedvenc dalainkat megtanultátok.Minden vendég nagyon jól érezte magát és tudjuk, hogy ezt nagy részben nektek köszönhetjük, mert nagyon sok múlik a Zenekaron. Mindenkinek tiszta szívből, bátran ajánlunk Titeket! Köszönjük szépen! Dominika & Ricsi” (eredeti üzenet a Facebookon)

2013.05.04.: Budapest, Udvarház Étterem – Esküvő:

Kedves Balázs És Adri! Nagyon köszönjük a szuper zenét, amivel 100%-ban hozzájárultatok életünk legszebb napjához és legjobb bulijához! Külön köszönjük a két betanult zenét! Viki és Feri” (eredeti üzenet a Facebookon)

2013. 03. 09.: Balatonkenese – Sportbál (2008. Balatonkenese LC):

Sziasztok! Szeretnénk megköszönni a minőségi munkát, amit az esküvőnkön nyújtottatok. A változatos, minden igényt
kiszolgáló zene, és persze Adrienn csodálatos hangja emelte az alkalom fényét! Köszönjük!
Angyalék :)” (eredeti üzenet a Facebookon)

2013. 02. 23.: Vecsés (Budapest Airport Hotel Stáció) – Esküvő – Mariann & Zsolt:

Drága Adrienn,

itt is szeretnék köszönetet mondani, azért, amit szombaton kaptunk Tőletek. A hangod szavakkal nem leírható… angyali 🙂
És hát a Skyfall…., no meg az francia dal (sajnos nem emlékszem a címére) … atyaég de jó volt.
Köszönöm az élményt! :)” Mónika, az ifjú férj testvére

2013. 02. 09.: Etyek (Óvoda) – Esküvő:

Sziasztok! Nagyban Nektek is köszönhetjük, hogy az esküvőnk felejthetetlen volt! Mindenkitől csak dicsérő szavakat kaptunk,
ami a Ti érdemetek is! még azok a vendégek is táncra perdültek, akiknek amúgy nem szokásuk…:-) Köszönjük:
Zsófi és Gyuszi” (eredeti üzenet a Facebookon)

2013.01.26.: Budapest, Hotel Griff – Esküvő:

Kedves Adrienn és Balázs!

Ideje lerónunk a „tartozásunk”, nemrég megszereztük azt a fotót, amire vártam. Tudtam ugyanis, hogy készült egy közös kép–társítsunk arcot is a szavakhoz…A zenekar választása kemény dió, hiszen nagymértékben rajtuk áll vagy bukik az est hangulata. Mi is rengeteg munkaórát beleöltünk a nyomozásba az interneten, bár nem voltak nagy igényeink és túlzott elvárásaink, a potenciális jelöltek mégis nagyon hamar elvéreztek. Egyszer, véletlenül valami csoda folytán Juditom a Ti oldalatokra keveredett (Áldja meg az Isten, aki azt a linket készítette!), aztán nem volt már megállás. Meg is kaptam az „ultimátumot”, hogy ő most befejezte a keresést –ha nem feleltek meg nekem, akkor nosza rajta, itt az etalon, keressek… 🙂 Azt hiszem, hogy ez felesleges időpocsékolás lett volna, hiszen ár/érték, szimpátia-kedvesség, zenei repertoár tekintetében kevés hozzátok hasonló! A személyes meghallgatás megnyugvást hozott, igen –nem csalás, nem ámítás: a weboldalatokon meghallgatható számaitok élőben is úgy szólnak, ha nem szebben –a tiszta, szép hangzásvilág garantált. Azért az szerintem elég jól minősíti a munkátok, hogy a násznépből (ami korra és zenei ízlésre is elég vegyesnek mondható) megkérdezettek 100%a pozitívan nyilatkozott Rólatok és mivel kinek ez-kinek amaz nősül/megy férjhez, gyorsan el is kérték az elérhetőségeitek! 🙂 A Bazilikában sajnos nem jött össze az Ave Maria, rajtunk kívülálló okokból, de az amúgy is már csak a hab lett volna a tortán! Köszönjük az Országjáró Vőfély urunkhoz az elérhetőséget- közös kooperációban fenomenálisak voltatok! Hálásak vagyunk a színvonalas munkátokért és kívánjuk, hogy még sok emberhez jussatok el és okozzatok nekik is akkora örömet, mint nekünk! További sok sikert! Judit és Viktor” (eredeti üzenet a Facebookon)

2012 – 2013: Bakonybél Hotel – Szilveszteri mulatság

2012. 12. 15.: Budapest (Hunguest Hotel Griff) – Esküvő:

December 15-én volt az esküvőnk, és csak annyit mondok, hogy a legjobb bulit hoztátok össze, amit csak el tudtam

képzelni. Nagyon jó volt a hangulat, és mindenki jól érezte magát. Nélkületek ez nem sikerült volna!
Köszönjük szépen!
Betty és Robi” (eredeti üzenet a Facebookon)

2012. 08. 11.: Etyek (Óvoda) – Esküvő

Néhány szó a zenekarról/zenekarhoz:
Augusztus 11.-én lehetőséget adtunk Balázsnak és Adrinak,hogy az esküvőnkön zenéljenek, és a következőket tapasztaltuk:
– nagyon jó hangulatot csináltak,
– mindig a násznép és a mi kedvünkben jártak,

– segítőkészek,
– értenek a zenéléshez
– Nekik köszönhetően reggelig tartott a mulatozás.
Köszönjük.
Adry és Balázs :)”
(eredeti üzenet a Facebookon)

2012. 07. 07.: Etyek (Rókusfalvy Pince) – Esküvő:

Kedves Adri és Balázs! Ezúton is szeretnénk megköszönni, hogy az esküvőnkön fergeteges hangulatot teremtettetek!!
Vegyes volt a kis csapat, különböző zenéket szeretnek, de Ti tudtatok úgy játszani, hogy mindenki jól érezze magát!
Nagymamám végig táncolta az éjjelt és még az esküvő után is napokkal azt emlegették Anyuval, hogy benne
van a bugi a lábukban, és rég mulatottak ilyen jót! 🙂 KÖSZÖNJÜK NEKTEK! 🙂
Viki&Áron” (eredeti üzenet a Facebookon)

2012. 06. 23.: Fehérvárcsurgói Károlyi Kastély – Esküvő:

A hétvégén a Fehérvárcsurgói kastélyban a finn és magyar vendégeket elvarázsolta zenétek.
Köszönjük az ifjú pár nevében a fergeteges hangulatot.” (eredeti üzenet a Facebookon)
Polczer Sándor – örömapa

2012. 05. 24.: Síkfőkút/Noszvaj – Esküvő:

Kedves Adrienn és Balázs!

2012.május 24-én volt az esküvőnk. A férjemmel ketten szerveztünk mindent, és különösen fontosnak tartottuk az esküvői zene
kérdését. Mivel én is zenész vagyok, ezért ezt a zenei színvonallal is tükrözni szerettük volna. Kértünk ajánlatokat
zenekaroktól, többek között Tőletek is. Elmesélem milyen véleményem volt a zenekarokról. Hozzáteszem, nem volt nagy
igényünk, csupán annyi, hogy legyen tiszta hangja az énekesnek, valamint kevés mulatóst játszanak. Mikor a zenekari
ajánlásokat hallgattam, teljesen elszomorodtam, mert rosszabbnál rosszabb, hamisabb, zeneileg műveletlen amatőr
zenekarokra bukkantam, mindaddig, amíg az utolsó zenekar jött a sorban, a Vokal Akkord Band. Annyira nagy volt a kontraszt
a többihez képest, hogy az hihetetlen volt. Gyönyörű tiszta hang, igényes zenei ízlés. Rögtön tudtuk ki kell nekünk. 🙂
Adrienn és Balázs!

Kicsit furcsa volt az nekünk, hogy, hogy lehetséges az, hogy van egy ilyen zenekar, mint Ti és még nem hallottunk rólatok.
Túlzás nélkül mondom, hogy azok a dalok, amiket az internetre tettetek kutyafüle ahhoz képest, amit valójában nyújtotok.

Ti énekeltetek a polgári esküvőnkön is és sokak szemébe könnyet csaltatok. A templomban az Ave Marie egyszerűen gyönyörű
volt, még azóta is kiráz a hideg , ha arra a dalra gondolok.

És a lakodalom… Komolyan mondom, ilyen hangulatú buliban, még nem voltam. És milyen jó az, ha az ember a saját
esküvőjére mondhatja ezt. Hatalmas repertoárral rendelkeztek, kidolgozott, igényes zenei megoldásokat alkalmaztok,
Egyszerűen profik vagytok. Amellett, hogy jó zenészek, nagyon kedvesek, mosolygósak, szimpatikusak.

Köszönünk mindent. Külön kérésre a hangosítás a polgári esküvőn és a templomban
a gyönyörű dalokkal, a fergeteges lakodalmi hangulatot, a kedvenc zenéink éneklését. Külön köszönöm a meglepetés dalt,
amit énekeltél nekem Adrienn. 🙂
Visszajelzésekről még pár szót. A faluban arról beszélnek, hogy ilyen esküvőt még nem láttak, mint a miénk, és úgy
gondoljuk, nélkületek nem lenne ilyen hírünk. Köszönjük!
Betti és Robi”
(eredeti üzenet a Facebookon)

2012. 05. 19.: Budavári Hilton – Ildikó&László – Esküvő

Szenzációs volt a zenekarotok teljesítménye, akivel csak beszéltünk az esküvő után, elsősorban, dicsérőleg Rólatok
beszélt (a menyasszony után persze J). Külön elismerés, hogy rendkívül széles a repertoárotok és hogy hajnalig nyomtátok,
szünet nélkül. Az ezüstlakodalmunkra, meg a lányunk esküvőjére is, vagy komolyabban beszélve egy közelgő más
családi eseményre feltétlenül Titeket fogunk meghívni. További sok sikert!
Ildi és Laci

2012. 05. 05.: Etyek – Nyárköszöntő mulatság

Kedves Adrienn és Balázs! Még egyszer köszönjük a fergeteges hangulatot, amit a szombati Nyárköszöntő party-n teremtettetek!
Szuper volt a zene! 🙂 Rég táncoltam ennyit! Bízom benne, hogy még sokszor lesz alkalmunk veletek bulizni!
Szilvi” (eredeti üzenet a Facebookon)

2011-2012: Bakonybél Hotel – Szilveszteri mulatság

2011: Etyeki pincefesztivál (tavasszal, ősszel)
Elektromos étterem, születésnap

2011. 08.: Gönyű – Esküvő

Kedves Érdeklődők! Adrienn és Balázs tuti párosítás:) Az esküvőnkön fergetes hangulatot teremtettek,
már a vacsora után 10 óra magasságában vonatozott a násznép:) Köszönjük a közreműködésetek!!!:)
Móni és Laci:)” (eredeti üzenet a Facebook-on)

2011. 09.: Szajol – Esküvő

Kedves Adrienn! A 2011. májusi etyeki borfesztiválon láttunk, illetve először hallottunk meg Titeket. Kicsit szedtük
is a lábunkat, nehogy épp a szünetre érjünk oda. Még két-három számot elkaptunk, és amikor jött a szünet,
a párommal szinte egyszerre indultunk el Felétek, hogy érdeklődjünk, vállaltok-e esküvői zenekari fellépéseket.
Igaz, hogy már lefoglalt zenekarunk volt a szeptemberi esküvőnkre, de az énekhangod annyi megfogott mindkettőnket,
hogy elhatároztam, ha törik, ha szakad, megpróbállak Titeket felkérni, hogy játsszatok a lagzinkon.
Szerencsére sikerült mindent leegyeztetnünk, így legközelebb a “nagy napon” találkoztunk. Időben érkeztetek, mire a
szertartásról visszaértünk, már teljesen be voltatok rendezkedve. A vacsora után kezdődött a mulatság, ahol szinte végig
zenéltetek, nekem fel sem tűnt az a pár szünet, amit tartottatok. Illetve nem volt probléma a hosszabbítással kapcsolatban
sem, nagyon rugalmasan kezeltétek, így a kemény mag is ki tudta bulizni magát.
A repertoár nagyon tetszett, kimondottan ajánlom fiataloknak, mert kicsit lagzis, ami szerintem minden lagzira kell,
ha azt akarjuk, hogy a vendégek is jól érezzék magukat, illetve táncdalfesztivál és modern stílusú számok is voltak, amit
pedig a fiatalabb korosztály is kedvel. Hazai és külföldi számok vegyesen voltak a palettán, amit én kimondottan
fontos szempontnak tartottam. És persze az is szimpatikus volt, hogy minden játékban benne volt a zenekar, és jól tudtatok
együtt dolgozni a vőféllyel is, pedig akkor láttátok először egymást. A vendégek közül is nagyon sokan dícsértek Titeket a
lagzi után, hogy nagyon jó volt a stílus és az énekesnő hangja, hogy milyen kedves és mosolygós volt az énekesnő és hogy
alig volt szünet. Szerettünk volna egy színvonalas, kulturált, de kicsit bulizós lagzit tartani, és a zenekarban 100%-ban
partnerre találtunk e tekintetben.
Köszönjük szépen! Nelly & Gábor” (eredeti üzenet a Facebook-on)